Bröllop!

Idag ska jag jobba, jag ska fotografera ett bröllop, fotta brudparet med barn, vigseln och sen alla gästerna :) kommer bli kul, men är lite nervös!! Men så fort internet börjar funka så ska jag bjuda på några av bilderna... ;)

bjuder på en bild :3


Älskade Flicka <3


Hemma!

Vid denna tiden har jag nog kommit hem från torekov och är säkert hos hästen! ;)

Kan ju passa på att berätta att jag hittade en liten vildkanin unge mitt på campingen, den satt på en tältplats precis vid vägen och åt gräs. massa folk petade på den och barne klappade och den reagerade inte, självklart kunde inte jag låta den sitta där utan tog upp den, den var bara skinn och ben och ögonen var helt borta typ och den verkade inte höra heller, kaninskabb kom jag på direkt när jag såg de, så utan att låta alice eller någon annan komma nära gick jag djupt in i skogen och satte ner den i en vacker glänta med gräs, blad och småbuskar att gömma sig i och sen gick jag hem igen... jag kunde inte döda den, men jag förde den tillbaka dit den ska vara och den får dö i sin egentliga miljö utan massa människor och bilar runt omkring! Rest in peace fina lilla kanin <3


Orsa Björnpark

Igår tillbringade jag dagen med familjen i Orsa Björnpark! Riktigt kul och mycket udda djur som man inte ser varje dag. Supermysig djurpark som djuren verkligen verkade trivas i, alla såg glada och sunda ut! :) Kameran åkte såklart med så lite bilder får ni!

Tufft beslut..

Hej på er! :D

Det var ett tag sedan jag bloggade här nu.. Fy och skäms på mig men min dator har varit helt virus bombad, och är det fortfarande, sitter just nu vid min mammas dator och kikar runt lite så passar på att slänga in ett inlägg här.

Har ett riktigt jobbigt beslut framför mig, kan hända att jag blir tvungen att lämna Ville. Tycker det är enormt jobbigt att han står på ridskola och jag har ingen rätt till honom egentligen, även om jag skulle bli halvfodervärd är det många som inte behandlar han rätt, ser folk på lektioner som använder spöt innan skänkel på honom, förtroende jobb jag jobbar med för tex spö eller sprayflaska blir som bortblåst då inte alla är så försiktiga med dem och det är himla jobbigt att behöva träna om det varje vecka.. Istället funderar jag nu på att hoppa av ridskolan och leta foder/halvfoder/medryttarhäst då jag kan a lite mer ansvar och frihet än med en ridskolehäst. Som ni kanske märker är jag väldigt osäker själv. Men det lutar åt att jag lämnar honom. Vi får se, men har iaf ett ridläger tsm med Ville nästa vecka att se fram emot... ♥

Prinsen min!

Bilder "Westernträning"

Nu kommer lite usla mobilbilder från när jag var med karin och provade på lite trail, vilket är en gren inom westernridningen :)


En "vinklahuvutbild" :P lite tveksam till bron ;)

Bron :3 

sen vandrade vi över utan problem flera gånger :D

sitta på rumpan och facebooka, så får de bli med trött gammal häst! karin hårdtränar!!

Idunen efter ett trailpass :)


Dagens dag

Som ni redan vet så åkte mysis och gosis hem idag! :'( saknar dom redan, men nu är vi nere i husvagnen och sitter och kollar på film i tältet. Idag har jag sprungit och ridit och gått en promenad, jag ska börja smala ner mig nu!^^
Red i ridhuset idag med karin, hon tränade trail så jag och roxy körde lite vi med... hon tyckte det va skitkul å gå över bron och öppna grinden^^ men hon var väldigt trött!!! tänkte lägga upp några mobilbilder, men ni får dom imorgon! ;) Nu ska jag glo mer på film :)))


:)

Nu har mysis och gosis åkt :'( kommer sakna dom megamke!! kommer inte kunna uppdatera så mke nu! internet är ur funktion! :(


Mysis och gosis!

Här kommer en liten bildbomb på mina två marsvin som jag är barnvakt åt! :)


Mysis :)

Mysis :)

Mysis :)

Mysis :)

Gosis :)

Gosis:)

Gosis :)

Gosis :)

Gosis :)

Fegisarna gömmer sig :P



Total frihet

Regnet öser ner utanför stalldörren när två hästar raskt skrittar ut genom dörren, dom bär på varsin flicka iklädda endast jeans och linne.
Lika raskt som förut skrittar dom nedför en asfaltsbacke och in på en lummig grusväg med ljusgrönt skört gräs i en linje mitt i vägen. trots det ljumna sommarregnet skrittade hästarna på med pigga och glada steg medans flickorna glatt pratade på om allt möjligt.
När det plötsligt började regna häftigare valde hästarna en liten stig in i skogen och efter ett par meter stannade de under ett stort träd där regnet inte skulle nå dom lika mycket. dom stod tätt ihop och flickorna hade nu tystnat och klappade kärleksfullt sina hästar på blöta varma halsar.
när det värsta regnet dragit förbi skrittade hästarna raskt vidare på den väg som de så många gånger skrittat på förr. när vägen planade ut sig och sträckte sig rakt framåt långt långt bort skänklade flickorna på hästarna som började trava med mjuka luftiga steg, de höll huvuderna lågt som skydd mot regnet och flickorna höll bara i tyglarna med lösa fingara medan de med den andra handen höll varandras hand och skrattade glatt, hästarna gick i perfekt balans och flickorna red i perfekt balans. längre fram lutade vägen neråt och då bad flickorna sina hästar att skritta. när vägen delade sig åt fyra håll valde hästarna vägen åt vänster, dom visst så väl hur dom skulle gå efter flera år tillsammans med varandra och sina flickor.
När dom klättrat upp för en liten backe blev plötsligt den ena hästen spänd och kollade åt höger där en flock med kor gick. Flickan kände att hästen blev nervös och lutade sig fram och klappade lugnande hästen på halsen och med ens blev den lugn igen och skrittade snart på med lediga steg brevid sin bästa hästkompis igen.
snart slöt sig skogen om flickor och hästar och det blev mörkare, flickorna vände sig mot varandra och log innan de böjde sig fram smackade och släppte efter på repet, hästarna kom fram galopp och galopperade brevid varandra genom den blöta skogen, när det började luta uppåt släppte flickorna repen helt och hästarna fick sträcka ut i en härlig snabb galopp, uppe på krönet lutade sig flickorna bakåt och tog lätt i repet och stannade, dom stod still bara för ett ögonblíck och andades in den friska luften innan dom skrittade nerför backen hemåt.

Dessa hästar är Roxy och Idun och flickorna är Jag och Karin! precis såhär kändes det igårkväll när vi bestämde oss för att rida ut en runda i repgrimmorna, allt var så lugnt och stilla, regnet masserade våra kroppar och allt passade ihop. ALLT var perfekt!

Jag tror aldrig jag kommer få uppleva en såhär harmonisk och perfekt ridtur igen någonsin! det var verkligen helt otroligt!


Hello :)

Hejsan alla glada människor! jag har inget internet som funkar just nu så jag kan inte uppdatera så mke här :S tyvärr... men nu lånar jag en kompis data och uppdaterar :)
Idag har vi haft lite gäster och nu sitter jag ju som sagt vid en kompis data och ska snart åka ut till stallet, ska nog ge mig ut på en lång härlig barbacka tur :) kanske utforska en ny väg 8D

Sen ska man vara fylletaxi åt mamma och pappa inatt så det blir fiiilm och mys med gosis och mysis och så alice såklart! ;)

Min snygga bild som föreställer karin och idun ;) den e sååå snygg^^

 


Natten är här!

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, det ska bli riktigt skönt att sträcka ut i min mjuka stora säng i husvagnen ;)
Imorgon kommer farmor och farfar och dom tar med sig karin, anton och Nanna hit :D sen sover karin här såklart :)
nähe nu stressar mamma med mih upp till toan så jag måste skyyynda på! ni får EN bild av mig! ;)
Älskade Roxy <3


Wiii

Goddag mina vänner :)
Jag tycker det börjar bli lite ensamt här på bloggen :O var är ni Ninni och Bella??
Jaja, idag har det varit dååligt och tråkigt väder så det har blivit en film och massa läsa bok:) helt okey ändå^^
Jag håller på för fullt med mitt lilla hemliga projekt, jag tror jag kommer spricka vilken sekund som helst, men jag ska hålla mig! ingen ska få veta fören det är bestämt och helt klart! ;) men åååhh vad de kryper i fingrarna på mig! nu ska jag kolla på wallander :)


Keep going!

Godmiddag :) soooligt och fint väder idag, sitter och solar och läser i min bok :D
Tänkte ge er lite mer bilder nu :) har även bilder från när jag tränade agility med alice för en vecka sen typ :)


Maltezerryttaren :) redigt snygg hingst han red :)

Den kluvna liljan :3

Svarta blixten :)

Lady swordh :)

Sir lancelot (ääääääälskar hans häst 8D, en frieserkorsning :3)

Hela tjocka gänget!:)

Jag och bääästa karin :D <3


Sorry!

Uuuuurkass uppdatering i know :O men Mitt internet funkar inte alls för tillfället :( nu är jag i husvagnen där vi har internet så nu kan jag uppdatera i fyra dagar :D sen vi "hördes av sist" har det hänt en massa saker!! Jag har Tex haft såkallade allergiska reaktioner på något okänt, som sen visade sig vara nässelutslag, så nu äter jag två olika mediciner tre gånger om dagen som håller utslagen borta!!  
Jag har varit lite dålig på att rida pga det regniga vädret :S men idag red jag och på fredag ska jag rida igen :) Roxy var superpigg idag, men vi tog de lugnt eftersom hon vilat sex dagar, hon fick nöja sig med en galopp och resten skritt och trav :) men hon var glad ändå ;)

I helgen har jag varit uppe i skövde och bott i en herrgård, gått på medeltidsmarknad och varit klädd i medeltida kläder! dessutom kollat på tornespelen där min absoluta förebild var med :3 hon är den absolut bästa riddaren jag sett!! Jag ska bjuda på lite bilder!!! :D


Madde, karin och jag i medeltida kläder :)


Galna galten på ladan ;)

Gycklar show :)

Riddarna kommer in :3 Glada laxen (kom inte ihåg det andra namnet) :P

Hertiginan :3 ( Min Favorit :D)

Den vita örnen :)

Ni får dom andra bilderna imorgon!! är tröööött och ska sova nu :3 natt natt <3


Utställning och Agility.

De senaste två dagarna har jag varit på både agility och utställning, agilityn var jag bara fotograf på och utställningen fotade jag lite på samt ställde ut :) Bilder från båda dagarna kommer här :D

Agilityn














Utställningen vi var på idag gick helt okej, inte nöjd med bedömningen men Chica uppförde sig kanon! Speciellt med tanke på att vi inte hunnit tränat då hon varit dålig. Vi åkte ut med en 2a (Very Good) det ända som hindrade att vi skulle få Excellent och gå vidare var hennes nogrygg som är lite för böjd, flattar ska ju ha en svag vinkel och inte på det viset hon har.

Bilder från utställningen



Jag och Chica väntar på att få gå in i ringen.. :)
(Bilden ovan)


Chica visiteras .. :)


Caci's She Is Shining (från samma Kennel som Chica)



Anna och hennes tik Emma


Anna och hennes hane Trofé. Vann öppenklass och vart bh(bästa hane) 2a!



Konfimation :)

Idag vid denna tiden är jag nog i full färd med att ta massa kort på en kompis son som konfirmeras idag :)

Kommer vara fotograf under dagen vilket känns jättekul :D

Jag tänkte kolla med er som läser om någon av er har någon koll på vad man kan ta betalt? jag är ju bara en amatörfotograf, men man borde väl kunna ta lite betalt?
 om ett par veckor ska jag fotografera ett bröllop och tar då 1000 kronor för allt! då bor dom när mig och vill bara ha bilderna digitalt + att jag känner som lite.. men annars? vad tycker ni är rimmligt? :)

vill ni ha bilder sen, så kan jag bjuda på det med såklart, men då vill jag veta att intresset finns :)


Självklart funkar de inte att ladda upp bilder, så det blir ett tråååkigt inlägg^^

Nico och Roxy <3

Konfimation :)

Idag vid denna tiden är jag nog i full färd med att ta massa kort på en kompis son som konfirmeras idag :)

Kommer vara fotograf under dagen vilket känns jättekul :D

Jag tänkte kolla med er som läser om någon av er har någon koll på vad man kan ta betalt? jag är ju bara en amatörfotograf, men man borde väl kunna ta lite betalt?
 om ett par veckor ska jag fotografera ett bröllop och tar då 1000 kronor för allt! då bor dom när mig och vill bara ha bilderna digitalt + att jag känner som lite.. men annars? vad tycker ni är rimmligt? :)

vill ni ha bilder sen, så kan jag bjuda på det med såklart, men då vill jag veta att intresset finns :)


Självklart funkar de inte att ladda upp bilder, så det blir ett tråååkigt inlägg^^

Nico och Roxy <3

Konfimation :)

Idag vid denna tiden är jag nog i full färd med att ta massa kort på en kompis son som konfirmeras idag :)

Kommer vara fotograf under dagen vilket känns jättekul :D

Jag tänkte kolla med er som läser om någon av er har någon koll på vad man kan ta betalt? jag är ju bara en amatörfotograf, men man borde väl kunna ta lite betalt?
 om ett par veckor ska jag fotografera ett bröllop och tar då 1000 kronor för allt! då bor dom när mig och vill bara ha bilderna digitalt + att jag känner som lite.. men annars? vad tycker ni är rimmligt? :)

vill ni ha bilder sen, så kan jag bjuda på det med såklart, men då vill jag veta att intresset finns :)


Självklart funkar de inte att ladda upp bilder, så det blir ett tråååkigt inlägg^^

Nico och Roxy <3

Jag är inte död! :)

Nej jag är inte död men jag har ju inget internet. Haha I torsdags hände något som jag inte förstår. Något jag aldrig kommer förstå. Min morfar gick bort. Han är död. Död död död. Som ni förstår är jag inte på humör. Känner mej även sjuk.. Nico du fixade ju designen lätt! Den ör ju jätte fin! :)

Förberedelser för imorgon!

Nejmen titta vilken fin design Nico gjort! :) Om jag får säga det själv, hör gärna vad ni tycker! :D
Har inget speciellt att säga egentligen men kände för att uppdatera lite. :)
Sov hos Ninni denna natt, hände en he del tragiska saker, eller egentligen en stor, men trots det hade vi kul! Imon ska jag åka iväg till skutskör och fjanta runt på en agility-tävling och leka fotoraf! haha :D Kul ska det bli, ni kan ju väna er en regäl bildbomb imorgon kväll!

Bild från förra tävlingen jag var på, inte det bästa, men med regn och så kunde man inte förvänta sig nått bättre, imon hoppas vi på finväder! :)



Nu ska jag stoppa kamera-batteriet på laddning och lägga mig och sova då klockan står på halv 6 för morgondagen!



Ny design :)

NUUU har jag gjort nytt igen, men nu är jag nöjd :D tillslut blev de som jag ville ;) kommentera gärna vad ni tycker :)

Doktor igen...

Jadå mina vänner, som rubriken lyder for jag till doktorn igen eftersom utslagen som orsakade min fettohand inte ger med sig! dom har ingen anng om vad det är fortfarande så dom skickade en remiss till hudkirurgen i halmstad som ska utreda de hela :S hatar verkligen sjukhus och sånt tjafs :O men jag vill verkligen veta vad det är så jag blir liiite lugnare liksom^^

Jag har fixat och trixat med bloggen nu och entligen blivit nöjd typ... men ska nog göra ny header igen, för den blev inte så bra som jag först trodde :P ska även be mina bloggpolare att ta mer bilder på sig och hästarna om dom hälsar på i stallet i sommar, det blir lättare att göra header med fler bilder att välja på ;)

Igår vart jag inte i stallet, och jag tror inte jag åker ut idag heller, drt regnar och roxy gillar regnet men inte när man rider, hon vill stå och njuta av vattnet som masserar henne istället ;)

ikväll får det bli att slå på filmen jag köpte idag, SPIRIT :D:D me love den filmen, men längesen jag såg den nu!!

tja då vänner <3


Filmer 8D

Okey vänner! nu ska jag tipsa om några riktigt bra filmer!!

*Flicka- handlar om en svart mustang som endast en tjej vid namn katie kan ta hand om och rida! helt makalöst bra film som man kan se hur många gånger som helst :)

*Flicka 2- andra delen på filmen ovan, här handlar det om katies kusin som tar hand om mustangen när katie pluggar! riktigt bra film detta med, men jag gillar första bättre :)

*Mannen som kunde tala med hästar- Handlar om en flicka och hennes häst som råkar ut för en hemsk olycka, och hur dom tillsammans med en man ute i ingenstans kämpar för att finna varann igen. superbra film som verkligen drar med dig in i historien!

*Dansar med vargar- handlar om en soldat som skickas till en post mitt i indianernas land, han finner ingen där men bestämmer sig för att inte ge upp utan vänta på sina soldatvänner, han utvecklar ett band till indianerna och måste sen välja mellan sina soldatvänner och indianerna! en lite äldre film, men dock lika bra för det, handlingen är underbar och gillar man nayuren och historien om indianerna ska man kolla in denna filmen ;)


samtliga filmer finns att köpa på internet eller i dom flesta mediabutiker :)



Boulongerskogen!

Halloj! :D

Det har varit allt för dålig uppdattering här ett tag nu, själv har jag ingen speciell anledning igentligen, mer än att jag bott hos bror några dagar, :)
Igår var jag och Ninni i Gävle i alla fall, sprang runt som yra höns och letade efter en 2nd hand butik men hittade ingen vidare. Så det vart de vanliga affärerna i gallerian istället! ;) Själv åkte jag dit med en full plånbok och åkte hem med 23 kronor tror ja. hehe.
Tog en sväng i bourlongerskogen oxå, alltid lika mysigt där! :)

Oredigerade bilder.. :)





Ha en bra dag!
Själv ska jag upp till Ninnis stuga och sova där! Så ingen mer uppdattering kommer från mig idag :)

Så glad :')

Tjena mannen ;)
Idag vart de jäkligt varmt men inte soligt så jag storstädade mitt rum och sorterade alla lådor och hörn, slängde en massa saker som jag inte använder! så nu är här rent och luftigt :D

Sen åkte jag en sväng till stallet och red en 20 minuters runda på Roxy, skulle mest ha skrittat men flugorna och blinningarna var inte nådiga så vi fick mest springa istället :P Jag drog av mig skorna och sockarna och red barfota med uppvikta ridbyxor medans roxy endast hade träns (utan nosgrimma mm) och ett flugpannband som hjälp att vifta bort flugor med ;) vi såg väldigt flummiga ut, men fy så härligt och skönt för roxy :)
när vi svettiga och varma kom tillbaka backade jag in roxy i spolspiltan och spolade av henne med ljummet vatten och blev själv ganska blöt som vanligt ^^ haha xD

sen tog jag en deciliter musli och gick ut med roxy till hagen, jag gick med hästarna en bit och såg att roxy ville rulla, så jag började skrapa med foten i marken och höll puma borta... så vek hon knäna och la sig ner en meter från mig :') när hon rullat några gånger satte jag mig på huk snett framför henne och gav henne i lugn och ro muslin jag hade med mig och klappade henne emellan :') sen backade jag igen och hon rullade lite till innan hon nöjt reste sig och skakade av dammet!! då gick jag ut ur hagen igen och fy vad glad jag är! hon lät mig klappa och sitta så nära när hon rullar... hon tillochmed rullade längre när jag höll koll åt henne :') när det händer en liiiten sak för er, så är det så HÄÄÄÄR stort för oss! vi kan klara allt du och jag <3




Melon 8D

Tja snyggingar :)
Jag har varit bosatt lite i familjens husvagn utan internet så jag har inte kunnat skriva så mkt på några dagar ;)
men idag vart jag hos roxy och pysslade, red och duschade:)
Börjat träningen så jag ska kunna tvätta hennes ansikte med strålen snart, idag körde vi på ministråle på kinderna vilket hon tyckte vart helt okey ändå ;)
sen började jag befästa liggkommandot, jag passade på när hon skulle rulla och gick fram så jag stod ca 2 meter ifrån henne och själv skrapade i marken och la mig ner, hon rullade extra länge och tittade lite på mig vilket är mer än hon vågat innan, så ett steg närmre:) Nu sitter jag nu ducshad och äter melon och ska snart knäppa på ett avsnitt av criminal minds ;3

Jag lovar utlovar bilder inom dom senaste dagarna, då jag sitter på en hel hög med nya bilder ;)

Nico och Roxy

Gäsp!

Söndagar.. Tycker inte om söndagar, man känner sej så slö och äcklig!
Därför ska man lyssna på denna låt!
Jag älskar verkligen Panic! At The Disco, dom är så helt grymma !:D
Blir ett kort inlägg eftersom det är tidsinställt och jag vet inte riktigt vad jag skriva ;)

Mmmh! Lax!

Hejsan små vänner! :D
Min kusin och hans familj har precis kommit och vi ska grilla lax och ha det lite trevligt! :)
Det kommer inte bli såå mycket uppdatering om mej och Lilly nu då dom står ute på sommarbete.. Men efter ridlägersveckan kommer jag ha massor att berätta om oss!

Världens bästa låt just nu :)
Vi ses små älsklingar! :D
(tidsinsälllt)

.

Ska fixa bloggen lite, därför kan den se en aning rörig ut under kvällen.. :)

//Bella och Ville

Fetto hand :O

Vaknade med svullen, röd avdomnad hand :S riktigt läskigt!! ska till läkaren vig tio i tre och kolla upp det, känns ju lite småläskigt liksom!!
På grund av detta kommer jag inte kunna rida idag :'( men jag tror inte roxy dör allt för mkt ^^

Igår red jag iallafall en härlig kvällsrunda på Mister med Josefine och Cloe! det blev en riktigt härlig galopp som mister verkligen uppskattade och tyckte var riktigt kul ;)

Nu skriver jag inte mer, det är så strängt att skriva med en hand bara:P

Men bjuder på EN bild från när jag fottade karins träning häromdagen, restem får ni senare :)


Karin och Idun tränar Hunter = westernridning med engels utrustning :)


Drar till stugan.

Hejsan. Idag är det ju stugan som gäller och vi ska flytta upp dit för sommaren. Så ingen mer bloggning. Har två tidsinställda inlägg imon och på söndag. Så lite uppdatering ;)
Ska till stan med mammsen och köpa ett sepel och hon ska klippa sej. Ska fråga om vi inte kan fika lite oxå. Så mysigt på hennes första semester dag :)
Äntligen sommar på riktigt!

RSS 2.0