Filmer 8D

Okey vänner! nu ska jag tipsa om några riktigt bra filmer!!

*Flicka- handlar om en svart mustang som endast en tjej vid namn katie kan ta hand om och rida! helt makalöst bra film som man kan se hur många gånger som helst :)

*Flicka 2- andra delen på filmen ovan, här handlar det om katies kusin som tar hand om mustangen när katie pluggar! riktigt bra film detta med, men jag gillar första bättre :)

*Mannen som kunde tala med hästar- Handlar om en flicka och hennes häst som råkar ut för en hemsk olycka, och hur dom tillsammans med en man ute i ingenstans kämpar för att finna varann igen. superbra film som verkligen drar med dig in i historien!

*Dansar med vargar- handlar om en soldat som skickas till en post mitt i indianernas land, han finner ingen där men bestämmer sig för att inte ge upp utan vänta på sina soldatvänner, han utvecklar ett band till indianerna och måste sen välja mellan sina soldatvänner och indianerna! en lite äldre film, men dock lika bra för det, handlingen är underbar och gillar man nayuren och historien om indianerna ska man kolla in denna filmen ;)


samtliga filmer finns att köpa på internet eller i dom flesta mediabutiker :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0