Värsta dagen vart bästa! ♥

Hej på er alla fina läsare! :)

Vaknade när klockan ringde idag och hade världens huvudvärk! Klarade knappt av att resa mig, tog en ipren men det hjälpte inte alls så jag stannade hemma från skolan idag. Sov till aldeles nyss men vaknade med ett ryck då jag kom på att jag kanske fått svar av ridskole-chefen idag, och det hade jag! Nu ska bara papprerna skrivas på så är jag fodervärd på Ville! ♥



Och nico, hur blir det med våra "loggor"? ;)


//Bella

Tjabba :)

Hejsan!
som Ninni nämde så har datan inte känts så viktig på sistone! men idag är jag här!
Roxy har blivt mkt bättre med sina sår och mugg!
imorgon ska jag iväg till flickan och myyyysa massa!:)

Sist jag var iväg till stallet gick jag en promenad med roxy och alice, efter halva rundan knäppte jag loss repet från grimman och lät roxy gå lös med mig! lite förvirrat gick hon tätt intill mig och undrade vad jag sysslade med. men efter en stund vek hon av f¨ån vägen och betade lite av hallanbuskarna i vägkanten, när hon insåg att jag fortsatte skrittade hon raskt ifatt mig och gick med en bit innan hon stannade för lite med hallonbuskar! när jag gått en bra bit vänder jag mig om och visslar. runt en liten sväng kommer hon skrittande och kommer fram till mig, efter lite klap och beröm fortsatte promenaden med att roxy stannade och betade och kom ifatt osv... riktigt härligt att hon lyssnade så bra och ville gå med mig! :) kommer bli härligt när hon lärt sig helt och vi kan gå långpromenader lösa :3

Nu ska jag bjuda på några nya bilder ;)


Min vackra <3


Bus Zaga :3


Klia klia klia :)

// Nico <3

Några saker ni inte visste om mig..

Några saker ni inte visste om mig.¨
* Börjar jag spela ett spel, så är jag fast! Kan spela dag in och dag ut! Spelar ingen roll vilket spel, kan vara ett MMORPG till datan eller ett gammalt crush spel till x-box. Jag är en spelnörd!

* Jag är livrädd att ha fötterna på golvet om jag sitter i sängen/soffan när jag är ensam. Är rädd att mina hälsenor ska bli avklippta eller någon ska hugga tag i fötterna.. För mycket skräckfilmer kanske? ;)

* Jag älskar när solen lyser och det är kallt ute. Känns så friskt och mysigt!

* Jag har såå mycket mer killkompisar än tjejkompisar. Tycker att tjejer oftast är så prydliga och tjafsar hela tiden om allt och inget. Killar är så mycket roligare! :)

* Jag gillar lukten av avgaser. Speciellt om det kommer ifrån en skoter!

* Jag skulle vela börja köra cross, tycker det verkar enormt kul! Men jag skulle förmodligen vara en usel förare!

* Jag körde Gokart en gång när jag var 9-10 år, missuppfattade det min pappa sa, han sa att dem var direktstyrd jag trodde han sa trögstyrd. vilket resulterade att jag snurrade runt något varv i första kurvan och åkte rätt in i en trave med däck.. Efter det har jag aldrig satt mig i en gokart igen!

//Bella

Snabbis!

Hej!
Ska snart springa tll bussen men vill bara säga:
Jag är inte död. Förlåt men datan har inte varit så viktig på sistonde!

Jag kan säga att jag och Lilly kommer förmodligen starta två tävlingar på höstlovet. Ett KM och en vanlig liten söt blåbershoppning! Allt för att börja för att klättra vet ni! :)
Hinner inte skriva så mycket mer!
// Ninni

Ridlektion och erbjudande..

Tycker ni läsare är lite dålig att komentera! ;)

Idag hade jag ridlektion, red Ville som vanligt. Då våran "vanliga" ridlärare hade tappat rösten fick Karin hålla lektionen. Körde sits och balansövningar, mycket utan stigbyglarna. Efteråt fick jag erbjudande att hjälpa en man med hans 14 travhästar som ska ridas! Lite småsmickrad att han frågade just mig, men vet inte om jag ska tacka ja eller nej. Dem går ju på travet allihopa och ska mest tränas att gallopera fort med ryttare. Blir inte direkt vanliga ridpass..
//Bella

ínte okey :O

Tjabba tjena! dagen började med en tur till axtorna för att titta på ett slag mellan danskarna och svenskarna som återspelades idag ;) hade lillkusinen med oss som levde lycklig bland alla svärd och gevär. Jag levde lycklig på de hästar som var med :3 hehe x)


iaf så begav jag mig efter det iväg till stallet med karin! för en skrittrunda i skogen. när jag kommer dit har såklart **** redan ridit idag igen :O men tog in dom ändå, tänkte vi kunde rida en liten sväng iaf! när jag börjar bosta magen märker jag massa skorpr och böjer mig ner och kollar! Hon hade en sårskorpa stor som två händer som var varig och smutsig! :O och **** hade ridt med sadel vilket inte var så bra för där sadelgjprden suttit hade det börjat blöda och var ännu värre :O hur kan man sadla en häst utan att kolla magen först? iaf så red jag sist i söndags och sen har **** ridit typ hela veckan... så på en vecka har jag inte varit i stallet och vad blev resultatet? JO!! vanvård rent ut sagt! dessutom hade hon fullt med mugg vilket jag lyckats hålla borta genom att hålla riktigt rent och smörja med helosan! men asså, jag fattar inte hur man kan vara så egoistisk att man inte ens kollar hästens tillstånd innan man hoppar upp och rider! okey, hon hade ju inte såperont av de, men ändå :O det tog mig en timme att tvätta och göra rent allt och sen smörja in och spraya med bakteriedödande! jag blir så arg på sånthär!!! :@

bjuder på några bilder från dagen:


Prickig heeest :3


Kääära hästar ;)


Brun stridshäst :)


Kusin slår av en potatis^^ ser ni den till höger :P


Några i svenska truppen ;)


Danska hästtruppen :)


Pang i bygget ;)


Hästarna anfaller :)


Attack :)

// Nico :)

15 år av mitt liv..

... Har gått på pricken idag, och för hoppningsvis har jag en herrans massa år kvar att leva! :D
Har för en gångs skull inget som helst planerat, mer än att baka en himla god pankakstårta och bara njuta av dagen! Känner för att bara ta det lugnt istället för att - som alla andra år - ha "kalas" osv. Och så får det bli! :) Nöjd med det som händer, "kalaset" får vänta till helgen!

Bild från google, tror min kommer se ut mer som ett lutande berg i pankaka än såhär fin... ;)


//Bella

Underbara häst! ♥

Dagen började inte de bästa, orienteringen gick åt helvette ;) Letade i ca 1 timma efter kontroll 2, gick vilse och hade oss, senare visade det sig att någon hade ryckt bort tvåan! Lovely! Men fick iaf ett G, nära VG.
Chica skötte sig inte det bästa, men långt ifrån dåligt. Hon hade svårt att hålla sig i skinnet när hon fick heja på folk, men annars helt okej! :)

Efter gick jag, Chica och Ninni hem till mig och gav oss sedan av mot stallet för en dressyr lektion! Jag hade min älskade Ville för 5 ggn irad denna termin (Har haft 5 lektioner). Fick höra från en ny i stallet idag att det syntes att det verkligen var något speciellt mellan mig o V, att det var som att vi förstod varandra. Att han hade varit en helt annan häst när killen såg han igår med en annan tjej. Lär säga att jag blev mer än lite rörd då.. ♥
Underbara häst! ♥



//Bella

Blött och Kallt!

Blött och kallt är verkligen rätta orden för denna otroligt regniga dag! Har iaf jobbat från 9 till 13 efter det åkte jag in till stan och köpte mig två par skor och lite fika. sen drog jag vidare hem till Ulrika med fikan och smarrade i mig kakor :3 pysslade lite med hennes kycklingar och blev helt wohooo "sakna Nutella nojjig" vilket ledde till att jag klippte ihop en film nyss som finns på facebook ;) Inget stall idag pga det urdåliga vädret! men om jag hinner imorgon ska jag iaf ut och gosa med ponny :3 på torsdag ska den nya tjejen rida :( blääää på de!! Jag vet typ inte vad jag ska skriva^^:P hehe men bjuder på en bild på Nutella


Stor flicka  <3

// Nico <3

Hej igen! Ninni tebax!

Hejsan alla glada! (ni som är lite depp får ta och bli glada!)
Vaknade halv sju idag av mig själ, men jag skulle sova till sju! Knepigt, trodde även att jag låg i stugan och att jag lekte med Leo när jag vaknade! Härlig dröm det där började gråta när jag upptäckte att det var just en dröm.. Haha..
Ja idag ska alla Nior ha något slags orienteringsprov i Sätra, blött och äckligt. Hm.. Inte så himla taggad...
Sen ikväll blir det förmodligen Alec x2 igen! Annars vill jag ju ha fisan! Ja juste! Jag ska prata med min tränare och kolla om jag kan vara med på ridskolemästerskapen på lördag! Helt otroligt kul! Äntligen en "riktig tävling"!
Nej nu lär jag gå till bussen!
♥♥♥♥♥♥♥♥
// Ninni

Skavsår och Stress

Stressig dag, men nu när jag tänker efter, har så gott som inget alls hänt! Blir ofta så för mig. Skoladagen gick väldigt segt och med stora skavsår över hela hälarna (för att jag tog mammas skor i all hast i morse) så fick jag skjuts hem från skolan då jag inte alls kunna gå med skorna!

Imorgon blir det iallafall en "Utedag" med skolan då alla nior ska ha orienteringsprov, så vi ska springa i skogen hela dagen! Chica ska även få följa med! Och tur är väl det, för med största sannolikhet går man väl vilse.... ;)


//Bella

Inte som jag tänkt!

Nä jösses vad det blev konstigt! skulle köra på en vecka med bara frukt och grönsaker. började bra med en banan till frukost, sen påvägen hem skulle jag köpa lite frukt att äta, men kom ut från affären med chips och godis :O hur fan lyckas jag?! :P
iaf så har jag typ käkat sönder nu och kollat lite på tv! snart blir det en promenad med vovven och sen även lite zumba tror jag!
På tal om något helt annat så har min bästa underbara karin blivit rejält mkt sämre med sin deprission och lades in på sjukan igen :( kanske därför jag köpte godis!? för att deppa ihop och tjocka mig^^

Jag vill även skänka en tanke till underbara Emil Petterson som för tre år sen idag lämnade oss efter vår andra klassresa ihop! :'( tänker på dig varje dag och just idag minns jag hur otroligt glad du var på resan! för 3år sen började det värsta året i mitt liv! året då allt va upp och ner och vi alla saknade dig så det gjorde ont! Du är enormt saknad min vän! hoppas du har det bra där uppe! Ill see you in heaven <3



Härligt :D

Härligt att du är igång bella :D kom på nu att jag måste fixa ikoner med^^ fixar inom kort ;)

Idag har det varit full rulle hela dagen, vid halv elva for jag och alice hem till ulrika och gick en lååångpromme med hundarna :) superhärligt väder och massa härliga bilder blev det! direkt efter lite fika och snack åkte jag och alice vidare till stallet där vi plockade in roxy från hagen och borstade läääänge eftersom det åskade skitmycket i säkert en timme! plockade tusen flugägg och fixade med man och svans :) roxy stod och njöt i fulla drag, men kli på svansen har hon fått :S tvättade och smörjade med mjukgörande smörja :) när regnet och åskan drog vidare knäppte jag på det bettlösa tränset och hoppade upp, sen red vi en härlig runda i skogen med alice i släptåg :) det blev mest skritt och trav och en liten galopp, vilket roxy verkligen uppskattade, hon ville knappt stanna igen^^, jag tänkte ge er några bilder från idag :D


Vovvsarna idag :)


Hittade en supersöt ponny :')


Glad Amadeus :D


Min snygging tror att kameran är godis^^


Tiggar´n ;)


Björnbär :3

// Nico

Härligt med uppstart igen!


Och får jag säga det själv tycker jag Nico gjort ett kanonjobb med designen, jättefin! :)

Har nyligen tagit en lååång promenad med vovven i den underbara höstluften, endast några enstaka plusgrader men inte så att vi behövde frysa. Älskar verkligen hösten, de är så vacker!
Resten av dagen kommer nog inte vara lika fridfull, det ska bakas, hem till pappa och rensa ur mitt rum då jag ska byta med lillebror som ska få mitt STORA rum och jag hans lilla, eftersom jag ändå nästan aldrig sover där. ;)
Sedan blir det även hem till mormor och kalasa, mammas släkt ska fira mig som fyller år på onsdag :)


//Bella

Ny design, Ny start :D

We are back :D fixade just till bloggen vilket innebär en ny start :) så nu sätter jag, ninni och bella igång hösten med att starta upp bloggen igen :3

Det kommer skrivas om, Hästar, ridning, vardagen, hundar, fotografering och såklart massa bilder :D

Välkomna tillbax vänner och bekanta :)

firar med en bild från dagen med alice :D



RSS 2.0