Lite sen men har mina anledningar..

Hejsan ! :)
Ja det är ju nu jag som är Ninni, och jag har inte hunnit presentera mej eller något än men jag har mina anledningar. En av anledningarna kommer jag ta i ett annat inlägg och en av dom kan jag ta nu. Jag har nämligen varit i min stuga i helgen och där finns det inget internet. Så det är svårt att blogga ;)
Kanske lite om mej då? :D
Jag "heter" som sagt Ninni :) Är 15 år och bor i en liten stad som heter Sandviken.
Jag har ingen egen häst men jag har två underbara sköthästar som jag jobbar med så mycket jag kan. Jag tillbringar dagarna efter skolan i stallet, så jag har inte så mycket tid att blogga men jag ska göra mitt bästa! :D
Nu lite om de underbara:
Lilly
Är den som förändrade mitt liv. Innan jag träffade henne var jag livrädd för hästar och grinade när jag stod 10 meter ifrån en häst i hagen. Det började med att jag följde med min vän för att kolla på hennes ridlektion. Hon fick min underbara tjej och när jag såg henne stannade mitt hjärta. Har bilder jag knäppte genom gallret på henne bara för att jag tyckte hon var så underbar. Haha nu är vi bästa vänner och hon har börjat visa att hon gillar mej som vän, genom att putta på mej och "putsa" mina arman och i min nacke :)
Nero
Den här grabben är verkligen speciell. Han har tröttnat så mycket på ridskolan , eller iallafall på dessa små barna som springer runt och dessutom hatar han dressyr. Men hoppning är det den här ponnyn vill, han har som högst hoppat 1.40 , lillkillen :)
Som ni ser gillar jag rasen Haflinger, heheh :)

Regnig dag!

Hejsan alla goa och glada pojkar och flickor :D
Idag började dagen med städning av rummet (vilket inte va särskilt underhållande)
sen fick jag ett sms av ulrika som frågade om jag ville komma till henne och fotografera lite! ( hon är som min försökskanin lite):P så jag satte mig i bilen och brummade hem till henne. direkt när jag kom dit åkte vi till Riccardos och köpte super gooood glass, dock började de regna så vi fick äta den i bilen^^ samtidigt som regnet kom så försvann våra fotoplaner, men envisa som vi är så kom vi på att vi kunde ta lite bilder i hennes lada, så får jag ju sammtidigt öva mig på att ta bilder i dunkelt ljus och helt mörkt! det var riktigt utmanande och det blev faktiskt en del bra bilder trots mina knappa kunskaper i dessa miljöer!
Efter lite fotografering och najs fika så åkte jag hem och åt direkt eftersom min snälla mamma hade lagat mat som stod på bordet! (lyx I know)
Karin joinade oss som vanligt vid kvällsmaten och sen provade vi göra hennes balfrisyr! det blev inbakade flätor i luggen som vi korsade där bak och sen lockar, lockar och lockar på resten!! det kommer nog bli bra och jag kommer vara stolt som en tupp över mig själv ;)
För övrigt så är det min sista lediga dag imorgon, sen jobbar jag i tre dagar igen 12 timmar om dagen-.- jag blir rejält trött bara av att tänka på de!
men jag ska bita ihop denna sommaren och tänka på alla pengar jag drar in 8D

Nu bjuder jag på några bilder från idag!

Min absoluta favoritbild från dagen :)

Svart/vit bild bjuder vi på ;)


Peace out, sov gott <3

Presentation av Nico!

Hej!

Jag heter Nicolina Ledel och är en av de två tjejer som driver den här bloggen. Jag fyller 20 i december och jobbar just nu som kobonde! innan dess gick jag på munkagårdsgymnasiet och utbildade mig till djurskötare, där emellan har jag varit arbetslös och jobbat som vikarie på olika förskolor!

På min fritid håller jag på med hästar såklart ;) Jag tar hand om ett 23 årigt halvblodssto nästan hela tiden, hennes ägare rider inte så ofta, så jag tar hand om henne som min egen häst! sen rider jag en westernhäst några dagar i veckan!

Lite kort info om Roxette (Roxy)

Namn: Roxette (Roxy)
Ålder: 23
Ras: Sv halvblod
Färg: Brun
Gillar: godis :3
Ogillar: flugor

Och Om What a Quick mister (Mister)

Namn: Waht a quick mister (Mister)
Ålder: 8
ras: Quarter (solid paint)
Färg: Fux
Gillar: Maaat :P
Ogillar: När man klappar på öronen

Och så om min lilla vovve

Namn: shooting star (alice)
Ålder: 5
Ras: Yorkshire terrier
Färg: grå/brun
Gillar: Skogspromenader
Ogillar: barn


Peace out <3




Äntligen :D

Jag och Ninni har nu startat upp en ny blogg :) Varmt välkomna hit mina vänner! Jag kommer skriva en presentation senare idag ;)

Peace out<3


RSS 2.0